Chladící vitríny pro efektivní prezentaci zákusků

Cukrářské chladící vitríny patří mezi efektivní možnosti, jak prezentovat své cukrářské výrobky. Dokonale poslouží na dorty, zákusky, ale také klidně na chlebíčky. Díky skleněným dvířkům, přes které lze vidět každý produkt, zvýšíte efektivitu prodeje. Jak tedy takovou vitrínu vybrat?

Výhody chladících vitrín

Pokud vlastníte prodejnu cukrářských výrobků, kde máte i okulahodící dorty a zákusky, zajisté je potřebujete správně a dle standardů chladit. Zároveň byste byli rádi, kdyby byly výrobky hezky vidět. Rozhodně mohou být vidět, a právě z toho důvodu je na trhu takzvaná vitrína na dorty neboli chladící vitríny. Jaké jsou jejich výhody? Velkou výhodou je bezesporu dokonalá viditelnost, ale také stabilní vlhkost a teplota. Lze si vybrat podle velikosti i dalších požadavků. Cukrářská vitrína je také k dostání v různých designových tvarech.

Kam se vitrína hodí

Cukrářské vitríny nejsou omezeny prostorem, což je jistě výhodné, a proto je můžete umístit jak do cukráren, tak i do různých kaváren, restaurací či tam, kde se vám jednoduše hodí a potřebujete vystavit své produkty. Vitríny mohou být umístěny pouze v nějakém stánku či kdekoli jinde. Díky skvělým izolačním vlastnostem budou dobroty celý den jako čerstvé a vychlazené tak, jak mají být. Pokud jsou zákusky či chlebíčky pouze doplňkovým zbožím, lze zvolit menší verzi, a tou je chladící vitrína stolní, která nezabere mnoho prostoru a je dokonalou alternativou velké vitríně.   

A pokud jde o samotný výběr, vitrína skleněná nabízí různé možnosti. Od velikosti, regulování teploty až po výběr různých typů dveří. Ze všeho nejdříve zhodnoťte prostor, do kterého vitrínu umístíte. Dále se rozhodněte, jaký tvar a typ dvířek pro vás bude vhodný. Výběr je opravdu široký, takže si jistě vybere majitel velké, ale i malé restaurace či stánku a jiných prostor.